El Restaurant El Racó de la Vall a l’estació de muntanya de Vall de Núria va ser l'escenari d'un Sopar Benèfic el passat 3 de febrer, en una iniciativa conjunta entre l'estació de Vall de Núria, l'Aula d'Hostaleria del Ripollès i l’Hotel Vall de Núria.
Amb l'objectiu de reivindicar les diverses entitats locals i donar suport als col·lectius més vulnerables del Ripollès, aquesta iniciativa única destaca la importància de l'aprenentatge de la cuina i eines locals en el món de la restauració així com dels productes de proximitat.
El dijous, dia 22 de febrer, es va celebrar l’acte d’entrega de la donació a la Creu Roja, corresponent als beneficis recaptats durant el sopar Benèfic celebrat el passat 3 de febrer. Amb la presència de representants de l’Aula d'Hostaleria del Ripollès, l’Institut Abat Oliba, i el Consell Comarcal, que han estat actors clau en aquesta iniciativa solidària. També ha estat present a l’esdeveniment Toni Casals i Picola, director de l’estació de muntanya de Vall de Núria.
L’esdeveniment, que va ser organitzat conjuntament per l’Hotel Vall de Núria i l’Aula d'Hostaleria del Ripollès, amb la valuosa col·laboració de diversos proveïdors i entitats del territori, entre ells l’Institut Abat Oliba, el Gremi d'Hostaleria del Ripollès, Producte del Ripollès i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.
Gràcies a l'èxit de participació amb 50 comensals que van gaudir del sopar benèfic i amb la participació d’Aramark s'ha pogut recaptar la quantitat de 1990,91€, la qual serà destinada íntegrament a contribuir amb les accions humanitàries de la Creu Roja.
A més a més, es va fer menció de la propera edició del sopar benèfic, que incorporara la modalitat de “fila Zero”, permetent a aquelles persones que no poguessin assistir al sopar, però que volguessin col·laborar, realitzar una aportació econòmica especialment destinada a aquest fi solidari.